sport

2020.12.28. 20:28

Szebeni erőpróba a kosarasoknak

Szebenben a harmadik tornával folytatódik holnaptól a férfi kosárlabda Nemzeti Liga. A második körben szabadnapos Nagyváradi VSK U a Szeben ellen lép pályára a hármas tornán. 

Forrás: Pixabay

Szebenben, a Transilvania Sportcsarnokban holnaptól rendezik meg a férfi kosárlabda Nemzeti Liga harmadik tornáját, amelyen a Nagyváradi VSK U is érdekelt lesz. Mint emlékezetes, az egy héttel korábban rendezett etapban a váradiak nem léptek pályára, mivel a bajnokság új rendszerben való lebonyolításának szabályai szerint minden csapat kihagy egy tornát. Visszatérve a szebeni tornára, a nagyváradi együttes mindjárt rangadóval „nyit”, ellenfele a házigazda, egyben éllovas Szeben lesz, az az együttes, amellyel a hónap végén a nemzetközi kupákban is megméretkezik az Isztambulban sorra kerülő selejtezős tornán.

A Nagyvárad–Szeben találkozót december 29-én, kedden 19.30 órától rendezik, és a Digi Sport élő adásban közvetíti. A váradiak második ellenfele december 30-án, szerdán 16 órától a Piteşti Argeş BCM U lesz, s ezt az összecsapást is műsorára tűzte a Digi Sport. A bajnokság állása: 1. Szebeni CSU 9, 2. Kolozsvári U BT 8, 3. Piteşti Argeş 8, 4. Focşani VSK 7, 5. Bukaresti Steaua 6, 6. Nagyváradi VSK U 6, 7. Galaci VSK 6, 8. Târgu Jiui VSK 6, 9. Voluntari CSO 6, 10. Csíkszeredai VSK 6, 11. Temesvári SCM 5, 12. Bukaresti Dinamo 3, 13. Craiovai SCM U 3, 14. Konstancai Athletic Neptun 2 ponttal.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában