Szép eredmények

2020.10.07. 17:03

Jól szerepelt az Ady Líceum Sport Klub

Szép eredményekkel tértek haza iskolánk tájfutói az év legnagyobb hazai versenyéről, a Tájfutó Országos Bajnokságról, melyet a moldvai Roman városában illetve annak környékén rendeztek szeptember 11–14. között.

Závodszky Tamás

A verseny egyben ifi válogatóverseny is lett volna, ha a magyarországi ifjúsági EB-t nem mondták volna le a szervezők, pedig három csapattagunk is érdekelt lett volna: Divin Judit, Deák Bernadett és Pálhegyi Orsolya. A bajnokság első napján középtávon mérték össze tudásukat/felkészültségüket a versenyzők. A mieink közül: Pálhegyi Orsolya ezüstérmes, a női 16 évesek korcsoportjában, Divin Judit ezüstérmes lett a 18 éveseknél. Másnap a normál távon: Nyilas Boglárka a 14 éveseknél bronzérmes, Pálhegyi Orsolya a 16 éveseknél aranyérmes, Divin Judit a 18 éveseknél szintén aranyérmes lett.

A harmadik nap váltóverseny volt, itt a két 18-as váltót indítottunk. Az első váltónk megnyerte a versenyszámot, Deák Bernadett – Pálhegyi Orsolya – Divin Judit összeállításban, így újabb aranyéremmel lett gazdagabb csapatunk. Utolsó nap a rövidtávé volt, melyet Roman városának központjában rendeztek. Nyilas Boglárka a 14 éveseknél bronzérmes, míg Divin Judit a 21 éveseknél ezüstérmes lett. Csaptunk tagja volt még Vandrus Brigitta és Blaskó Nóra, valamint felnőtt kísérőik Divin György, Deák Attila és jómagam, a szenior kategóriákban versenyezve további 6 érmet szereztünk. Remélem, ezeket a szép eredményeket a jövőben is meg tudjuk ismételni, és hogy ezek az eredmények egyre több diákunkat fognak sportolásra/tájfutásra késztetni.

Borítóképünkön a büszke érmesek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában