Győztesek Kupája

2020.07.05. 13:02

Elődöntőbe kerülhet a bihari teniszező Kolozsváron

Rangos, harmincezer euró összdíjazású női tenisztorna zajlik a napokban (július 2–5.) Kolozsváron Győztesek Kupája néven, amelyen a bihari Irina Bara is indult.

Forrás: matchfotos.ro

A WTA rangsorban 159. vaskohsziklási születésű hölgy tegnap 7:5, 6:4 arányban nyert Georgia Crăciun ellen, és nagy lépést tett a torna elődöntőjébe jutáshoz. Bara a második mérkőzését ma 15 órától játssza a torna kiemeltje, Gabriela Ruse ellen, aki jelenleg a hetvenhetedik a WTA-világranglistán. Bara esetleges győzelme esetén biztosan ott lesz a legjobb négy között, és amenynyiben sikerül megnyernie a kolozsvári seregszemlét, úgy tízezer euróval gazdagodhat.

A döntőt vasárnap 15.30 órától rendezik, ezt követően pedig egy barátságos vegyespáros találkozót rendeznek, amelyen a kolozsvári torna győztese, továbbá Simona Halep, illetve a férfi teniszezők közül Horia Tecău és Marius Copil vesz részt.

Borítóképünkön: Irina Bara

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában