Gála

2019.12.17. 19:04

„Fütyülős” sportgála

Európa szerte elismert játékvezető hölgy, az egykori FIFA bírói tag, Carmen Neagu Morariu is megtisztelte jelenlétével a múlt szombaton megrendezett Bihari Játékvezetők Sportgáláját. Az eseményen díjazták az esztendő legjobbnak vélt sporijait, de a reménységekről sem feledkeztek meg.

A díjakat Radu Bitea, a Bihar megyei Labdarúgó-egyesület (AJF) elnöke, Gallovits István, a Bihar megyei Játékvezetői Testület (CJA) vezetője, Florin Marcu, a CJA alelnöke, I. Ligás bíró, továbbá Nagy Cristian és Nagy Sándor adták át. A legjobbak rangsora, RUTINOS JÁTÉKVEZETŐK: Cosmin Cormoș, Adrian Pop, Andrei Pirtea; FIATALOK: Bogdan Guler, Andrei Bulzan, Valentin Zah; RUTINOS PARTJELZŐK: Radu Bandula, Orbán Norbert, Bogdan Bărar; FIATALOK: Cristian Gozman, George Urs, Alexandru Bogdănel; NŐI JÁTÉKVEZETŐK: Jozefinne Schuster, Duma Györgyi, Emilia Negruț, Diana Ilie (a felvételünkön, kiegészülve Carmen Neagu Morariuval).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában