Gratulálunk!

2019.12.04. 10:50

Exclusive díjakat nyertek a táncosok

Az olaszországi Vigevanóban rendezett nemzetközi sporttánc-versenyen – a román színeket képviselve – vettek részt november 29.–december 1. között a Nagyváradi Exclusive versenyzői, s nem is akárhogyan, a klub két vezetője, Florin Culda Florin és Oana Veszi nagyon elégedettek voltak az elért eredményekkel.

Farkas Á. Zoltán

Nemzetközi sporttáncversenyen vetélkedtek múlt hétvégén Olaszországban (Vigevano) a Nagyváradi Exclusive sportolói. A nemrég összeállt páros, a Șerban Clitből és Aurora Giocondaból alkotott duó nem csak edzőit, hanem a teljes mezőnyt meglepte szereplésével, miután az ifjúsági II. korosztály sztandard táncok kategóriában aranyérmet szerzett! Nem volt viszont könnyű dolga a Lőrincz András, Roxana Luncan kettősnek, amely szinte egész nap a parketten volt, nem csoda, hiszen négy kategóriában is bemutatták kürjüket. A még ifjúsági II. korosztályhoz tartozó páros a sztandard táncok kategóriában ezüstérmes lett, majd ugyanebben a korcsoportban hatodik helyen zárt a latin-amerikai táncokban. A váradi duó az utánpótlás korúak között is parkettre léptek, s sztandardban a 8., a latin-amerikai táncokban pedig a 25. helyen végzett.

Szlovéniában is

A klub másik párosa, a Paul Pascar, Marisa Răsădean duó szintén a múlt hétvégén a szlovéniai Mariborban lebonyolított sporttánc-seregszemlén szerepelt, s a két arany- mellett egy ezüstérmet is nyert. Az első helyet az ifjúsági II. korosztály latin-amerikai, illetve a Tíz Tánc (latin amerikai+ sztandard táncok) kategóriában szerezték a váradi fiatalok, a második helyezést pedig a sztandard táncok versenyében érték el.

A fiatal párosról tudni kell, hogy a szlovéniai versenyen elért eredményeiknek köszönhetően korosztályukban az összesített rangsor élén végeztek Európában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában