Pályázatok

2024.04.03. 14:46

Iskolákat újítanak fel Nagyváradon

Öt nagyváradi oktatási intézmény több épületének hőenergiahatékonyság-növelő felújítását végzik el a közeljövőben az Országos Helyreállítási és Reziliencia Alap (PNRR) anyagi támogatásával.

BN-összeállítás

A beruházások közbeszerzési eljárásai folyamatban vannak, április 1-én járt le a pályázatok benyújtási határideje. A nagyváradi polgármesteri hivatal közleményében arról tájékoztat, hogy kifejezetten sok ajánlat érkezett a kiírt munkálatokra. A 41. számú óvoda Salcâmilor utca 8. szám alatti székhelyének felújítására nem kevesebb, mint hét ajánlat érkezett. Egyenként hat pályázatot nyújtottak be a vállalkozók az Oltea Doamnă Gimnázium (Széchenyi tér/Traian park 16. szám), a Nicolae Bălcescu Általános Iskola és a Iosif Vulcan Főgimnázium (Kálvin utca 3. szám) felújítására. 

 Az Oltea Doamnă Gimnázium látványerve

Öt cég, illetve konzorcium nyújtott be ajánlatot az Aurel Oltea Doamnă Gimnázium Lazăr Elméleti Líceum (Kert/Avram Iancu utca 10. szám) korszerűsítésére és négy ajánlat érkezett a Iosif Vulcan Főgimnázium Vitéz/Decebal út 76. szám alatti épületének modernizálására. A munkálatok során felújítják a homlokzatokat, a tetőzetet és a pincét úgy, hogy egyúttal elvégzik a hőszigetelést is, kicserélik a nyílászárókat, energiahatékony elektromos és hőhálózatot vezetnek be, illetve intelligens hőenergia kezelő rendszert is beépítenek az ingatlanokba.

 


 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában