Gyász

2024.03.08. 10:34

Közúti balesetben vesztette életét dr. Vindis László ortopéd orvos

Forrás: Spital Municipal Városi Kórház

BN-összeállítás

Halálos kimenetelű közúti baleset történt csütörtökön az esti órákban Újfegyverneknél (Fegernicu Nou). A Bihar megyei rendőrséget 20 óra körül értesítették az esetről. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 42 éves váradi férfi autójával a 19E jelzésű országúton haladt Bisztraterebes (Chiribiș) felé, amikor egyelőre még ismeretlen körülmények között előzésbe kezdett, áttért a szembejövő sávra, ahol frontálisan ütközött egy utánfutós teherautóval, melyet egy 46 éves Szilágy megyei férfi vezetett. A balesetben szerzett súlyos sérülései miatt a 42 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A rendőrség által kiadott közlemény szerint az elhunyt sofőr felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett. A helyszínen megszondáztatták a teherautót vezető férfit, ennek eredménye negatív lett. Az ügyben eljárást indítottak a baleset pontos körülményeinek megállapításáért.

Forrás: David Ardelean/Facebook

Búcsú az orvostól, az embertől

A csütörtök esti baleset áldozata a margittai kórház ortopéd orvosa, Vindis László volt. Halálhíre megrázta a Bihar megyei közösséget, orvoskollégái, ismerősei és barátai is a közösségi médiában búcsúztak tőle, rengetegen írtak részvétnyilvánító üzenetet.

„Isten nyugosztalja szeretett és mélyen tisztelt kollégánkat, a nagyváradi RMDSZ-szervezet ügyvezető alelnökét, dr. Vindis László Zoltánt, ortopéd főorvost. Pihenése legyen csendes!” – áll a váradi RMDSZ üzenetében. „Fájdalomtól megtört szívvel és könnyekkel teli szemekkel búcsúzunk az embertől, kollégánktól és barátunktól, dr. Vindis László ortopéd orvostól” – fogalmaznak a margittai kórház képviselői.  „Őszinte részvétünk a gyászoló családnak! Nemcsak orvos, de ember volt a szó szoros értelmében, akire lehetett számítani. Nyugodjon békében!”, „Nyugodjál békében, Doki! Vigasztalódást szeretett családodnak! Soha nem felejtem el a jókedvű, életvidám mosolyod!” – ilyen és ehhez hasonló, megrendült üzenetek százai olvashatók a közösségi médiában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában