Gyász

2024.03.29. 07:14

Gyászhírek, március 29.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa és nagyapa, ZAHRADNYIK LADISLAU életének 76. évében elhunyt. Isten nyugosztalja lelkét! A temetési szertartás március 30-án, szombaton 12 órától lesz a Steinberger kápolnától. Felesége, Mária, gyermekei, Andrea és László családjukkal és unokája, Eduárd.

*

Együttérzésünket fejezzük ki FURDUI ANDREA kolléganőnknek szeretett édesapja, ZAHRADNYIK LADISLAU elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Black Sea nagyváradi kirendeltségének munkaközössége.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, KÁRÁNDI JÓZSEFRE, aki 6 hónapja itt hagyott bennünket. „Érezzük, közel vagy, mégis oly távol, Mi tudjuk egyedül, mennyire hiányzol. Ahova mentél, nincs visszaút, Örök a hosszú álom, s végtelen az út. Az emléked csupán, mi itt maradt nekünk, Örökre szívünkben őrizünk, s így itt leszel velünk.” Nyugodjon békében! Bánatos családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagyapa, dédnagyapa, NAGY KÁROLY (Hegyközújlak) életének 97. évében csendesen megpihent. Temetése ma, március 29-én, pénteken 15 órakor lesz a hegyközújlaki kápolnából. Emlékét szívünkben örökké őrizzük. Fia, Árpád, lánya, Rozália, unokái, László, Enikő, Árpád, Károly és családjaik.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki sógorunknak, NAGY ÁRPÁDNAK és családjának, a szeretett édesapa, nagyapa, dédnagyapa elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! Sógornői, Margit, Julika, Erzsike családjaikkal.

*

Együttérzéssel osztozunk NAGY ÁRPÁD presbiter testvérünkkel, az édesapja elvesztése miatt érzett fájdalmában. A Biharpüspöki Református Egyházközség presbiterei és lelkipásztora.

*

Fájó szívvel búcsúzik BÉRES ISTVÁNTÓL kedves barátja, CSÍKOS SÁNDOR. Amíg élek, mindig gyászollak!

*

Soha el nem múló, mély fájdalommal emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor 6 éve, március 27-én, élete legszebb idejében, 38 évesen itt hagyott bennünket BIHARI SÁNDOR ZSOLT (SANYIKA). Nyugodjon békében! Őt soha el nem felejtő Édesanyja, az egész család és a rokonság.

*

Szeretettel emlékezünk az édesanyára, nagymamára, dédire, CZOMPÓ IDÁRA (Hegyközszentimre), aki két éve távozott közülünk. Emléked szívünkben él. Nyugodj békében! A bánatos család.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában