Felhívás

2024.03.01. 17:01

Eltűnt nőt keres a rendőrség

Illusztráció

Egy nő eltűnését jelentették február 29-én a margittai rendőrségnek. A család közlése szerint a 39 éves margittai Farkas Ecaterina Monika még 2017-ben távozott önkéntesen Budapestről, ahol akkoriban törvényes keretek nélkül élt, és azóta sem tért haza, és nem vette fel a kapcsolatot családjával. A nő már korábban is elhagyta otthonát, és csak körülbelül három év után tért haza szabad akaratából. Akkor eltűnését nem jelentették a rendőrségnek.

 

A család tudomása szerint a nő ismertetőjegyei eltűnésének időszakában a következők voltak: 1,60 méter magas, körülbelül 50 kilogramm, sportos testalkat, ovális arc, zöld szemek, szőkére festett, középhosszú, göndör haj. Ruházatáról nincs ismert adat. Aki bármilyen információval tud szolgálni az eltűnt nő tartózkodási helyét illetően, az hívja a 112-es segélyhívó számot, vagy jelentse a legközelebbi rendőrőrsön – áll a rendőrség közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában