Tisztújítás

2024.02.01. 08:20

Körzeti beszámoló Várasfenesen

Forrás: RMDSZ

RMDSZ-sajtóanyag

Január 28-án, vasárnap délután, a helyi székházában szervezte meg a várasfenesi RMDSZ a körzeti beszámoló és küldöttjelölő küldöttgyűlését. A megjelenteket Molnár Csaba alpolgármester, körzeti elnök köszöntötte, majd Borsi Lóránt ügyvezető elnökhelyettes vette át a gyűlés levezetését. A küldöttgyűlésen megjelentek a belényessonkolyosi és a körösjánosfalvi helyi szervezetek küldöttei is. Az elnök tevékenységi beszámolójából kitűnt, hogy több közösségi rendezvényt is szervezett az elmúlt évben az érdekvédelmi szervezet. Kivették részüket a Fekete Körös völgyi Magyar Napok megszervezéséből, is hiszen Belényessonkolyos adott otthont az egyházi rendezvényeknek, ökumenikus kórustalálkozónak. Márciusban nőnapi bált szerveztek, ahol virággal köszöntötték a hölgyeket. Novemberben is szerveztek egy jó hangulatú szüreti bált, valamint a Megyei Konzultációba is aktívan részt vettek. Az infrastrukturális fejlesztések is haladnak a településen. Nemsokára elkezdik a Cseke Attila nevéhez fűződő Anghel Saligny program keretében az utak aszfaltozását, de emellett a vízhálózatot is korszerűsítik és felújítják a rendőrség és a polgármesteri hivatal épületét is.

A tevékenységi beszámolót egyöntetűen elfogadta a küldöttgyűlés, majd nevesítették a megyei küldötteket is Molnár Csaba, illetve Fenesi Ferenc póttag személyében. A napirendi pontok után kötetlen beszélgetésre került sor, ahol a helyi problémák megvitatása után az idei tervekről esett szó, illetve aktuális témákról, mint például az idei választások és annak kihívásai a magyar közösség számára.

Újabb gyűlés

Az Érsemjén körzeti RMDSZ február 1-jén, csütörtökön 17 órakor körzeti beszámoló és küldöttjelölő gyűlést tart a polgármesteri hivatalban. Az Érkörtvélyes körzeti RMDSZ február 1-jén, csütörtökön 19 órakor körzeti beszámoló és küldöttjelölő gyűlést tart a polgármesteri hivatalban

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában