Támogatott tartalom

2024.02.28. 07:46

Esküvőre készül? A nagyváradi ERA Parkban most kezdődik a MOJO Wedding legnagyobb kiadása. Ez alkalommal a rendezvényteremben is!

A nagyváradi ERA Park ad otthont március 1–3. között a MOJO Wedding Expo új kiadásának, az eddigi legnagyobbnak, több mint 80 beszállítóval és a legváltozatosabb szolgáltatásokkal!
Újdonságként idén az esküvői vásár az Aradi út 62. szám alatti kereskedelmi komplexum rendezvénytermében, illetve a galéria területén is megrendezésre kerül, ahol mintegy 80 szolgáltató és egyéb esküvő-specifikus termékek várják a leendő menyasszonyokat és vőlegényeket! Tulajdonképpen már a Kik üzlet területétől kedve megtekinthetik majd az érdeklődők a standokat.
A többi kiállító idén a kupola alatti területen lesz, amelyet csak az esküvői ruháknak és a hivatalos öltözékeknek szentelnek.

Akik betérnek a nagyváradi ERA Parkba, megtalálnak minden terméket és szolgáltatást, amire a nagy napjukhoz szükségük van, beleértve a jegygyűrűket és tortákat, édességpultot, koktélbárt, gofrisütőt és fagylaltbárt, valamint fotó-videó szolgáltatást, hangosítást, tűzijátékot, esküszövegeket, dekorációkat és füstgépet. Az érdeklődők hostess-szolgáltatásokat is bérelhetnek, és táncórákat vehetnek a menyasszony és a vőlegény táncához, valamint néhány újdonságot, például hangos vendégkönyvet vagy új kiegészítőket a vendégek szórakoztatására!
Ezen kívül tombolák is lesznek jelentős nyereményekkel, amelyen a résztvevők egy 2000 lej értékű pikniket nyerhetnek a leendő menyasszonyoknak, valamint különböző termékeket és 1500 lej értékű kedvezményes utalványokat menyasszonyi ruhákra!
„Hét évvel ezelőtt, az első kiadáson, alig 30 beszállítóval vágtunk bele ebbe a MOJO Wedding Expo nevű kalandba. Ma itt vagyunk, a IX. és eddigi legnagyobb kiadásunkon, több mint 80 résztvevővel! Szeretnénk köszönetet mondani minden partnerünknek, akik bíztak bennünk és minden egyes kiadásra visszajöttek, de azoknak a pároknak is, akik az évek során meglátogattak minket, és akik március 1. és 3. között eljönnek rendezvényünkre! Ők váltották valóra az álmunkat, és mi gondoskodunk arról, hogy a nagy napjuk olyan legyen, amilyennek megálmodták! Szeretnénk köszönetet mondani partnerünknek, a nagyváradi ERA Park bevásárlóközpontnak is, amely a több mint 2000 férőhelyes parkolóhelyével, az éttermek és kávézók sokaságával, a vásárlási lehetőségekkel és a kellemes légkörrel mind a beszállítók, mind a MOJO Wedding Expo látogatói számára előnyöket kínál”, mondták a MOJO Wedding Expo szervezői.
A rendezvényre pénteken 14 és 20 óra, szombaton 11 és 20 óra, vasárnap pedig 11 és 19 óra között kerül sor.
Várjuk a leendő menyasszonyokat és vőlegényeket, hogy felfedezzék az összes szükséges terméket és szolgáltatást, és egy hétvége alatt megszervezhessék az esküvőjüket! A rendezvényre a belépés ingyenes!

Támogatott tartalom CH22521

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában