Beruházás

2024.02.10. 09:32

Beérkeztek az ajánlatok az iskolafelújításokra

Fotó: PMO

Több nagyváradi tanintézmény és a váradi fedett uszoda felújítására írt ki tendert a váradi önkormányzat. Az épületek energiahatékonyság-növelését célzó beruházások elvégzésére február 8-ig lehetett benyújtani a pályázatokat. A munkálatok még az idén elkezdődnek az Országos Helyreállítási Terv (PNRR) finanszírozásával. A részekre bontott beruházás összköltségvetése 58.435.295 lej áfa nélkül. 

A polgármesteri hivatal közleményében tudatja, hogy a meghirdetett tenderen az 55. Számú Óvoda és az 5. számú Voinicel bölcsőde korszerűsítésére egyetlen ajánlat sem érkezett, ezért ezt a későbbiekben újra ki fogják írni. Ezel szemben a 16. Számú Általános Iskola Călugăreni utca 4. szám alatti épületének modernizálására nem kevesebb, mint kilenc ajánlat érkezett, és a Friedrich Schiller Német Tannyelvű Líceum felújítására is nyolc cég, illetve konzorcium jelentkezett be. Az Octavian Goga Gimnázium felújítására két pályázat futott be a határidőig, a Tărâmul Fermecat bölcsődét és az 52. Számú Óvodát három cég, illetve konzorcium szeretné felújítani. Szintén három ajánlat érkezett a 41. Számú Óvoda felújítására, míg a fedett uszoda korszerűsítése kapcsán négy ajánlat közül választhat majd az önkormányzat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában