Verseny

2024.01.29. 12:15

Meghosszabbított jelentkezési határidő

Fotó: Nagy Noemi

Még lehet jelentkezni a Sapientia Varadiensis Alapítvány által első alkalommal meghirdetett dr. Károly József Iréneusz művelődési vetélkedőre az online térben. A versenyben részt vehetnek Bihar megye és Nagyvárad magyar tannyelvű középiskoláinak 9–11. osztályos tanulói.
Feladat: a versenyzők készítsenek egy riportot, esszét, írást, a következő címmel: Egy kis séta Károly József Iréneusz tanár úrral, az 1900-as évek elején Nagyváradon
Jelentkezni az űrlap kitöltésével lehet, a meghosszabbított határidő: 2024. február 15., 16. óra. Ugyanez az egyéni munkán alapuló pályamunka feltöltésének a határideje is, amely külön a Feladat feltöltési űrlapon történik. A verseny részletei, a Regisztrációs és a Feladat feltöltési űrlap elérhető ezen a címen.
A verseny szakmai szervezését és a diákok munkájának értékelését egyetemi oktatókból és középiskolai tanárokból álló Versenybizottság végzi. A díjkiosztásra 2024. március elején kerül sor. Az első öt tanuló emléklapot, az első három helyezett pedig könyvjutalmat kap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában