Programajánló

2024.01.15. 18:06

Magyar Kultúra-heti programok Váradon

Forrás: RMDSZ

Az elő- és utóprogramokkal együtt az idén két héten keresztül zajlik az az ünnepségsorozat, melyet közösen rendez az RMDSZ Bihar megyei szervezete Berettyóújfalu, Debrecen és Margitta önkormányzataival, civil szervezetekkel és magyar tagozatos iskolákkal.

Január 16-án, kedden 16 órától a Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesülete szervezésében Péter Sándor tart előadást Ötvös Béla hírlapíró, szerkesztő, író élete és életműve címmel a Léda-házban.

Január 17-én, szerdán 18 órától Nagyvárad város érdekes és izgalmas története címmel konferenciát tartanak a Léda-házban, a programfelelősök Kormányos László és Vincze Zsolt történelemtanárok, a Szacsvay Akadémia és a Collegium Varadinum.

Január 18-án, csütörtökön 18 órától Dalok a labdatérről, Ady – Léda – a Körömvirág Együttes és Pető István előadóestje a Léda-házban, az RMDSZ nagyváradi szervezete és a Varadinum Kulturális Alapítvány lebonyolításában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában