Visit Oradea

2024.01.30. 16:47

Kedvezmények a Nagyváradra látogató turistáknak

Forrás: Visit Oradea

ERDON-összeállítás

Ismét számos kedvezménnyel és előnyökkel várják a Nagyváradra érkező turistákat február 1-jétől a Nagyvárad, szeretettel (Oradea cu drag) elnevezésű kampány keretében. A program ötödik éve fut a Nagyvárad és a Régió Turizmusát Népszerűsítő Egyesület (Visit Oradea) szervezésében, a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal, a Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat (OTL), a Bihar Megyei Műemlékvédő Egyesület, a városban működő múzeumok és vendéglátóipari egységek partnerségében.
Az elmúlt évben, 2023. március 1.–december 31. között a programhoz 4420 turista csatlakozott, a résztvevők 604 kódot használtak fel az ingyenes tömegközlekedéshez, továbbá 8240 esetben éltek azokkal a kódokkal, amelyek ingyenes vagy kedvezményes belépést, illetve fogyasztást biztosítottak a programban résztvevő múzeumokban és vendéglátóipari egységekben. Tavaly egyébként 37 szálláshely, 14 vendéglő és kávézó csatlakozott a kezdeményezéshez.
Az idei kiadáshoz jelenleg 34 vendéglátóipari egység (szálláshely, étterem, kávézó) csatlakozott, viszont a lista tovább bővül: aki szeretne részt venni partnerként, az a kampány teljes ideje alatt bármikor jelentkezhet a office@visitoradea.com e-mail címen.
Az előző évek gyakorlatához híven a kampányon belül azok a turisták, akik minimum két éjszakát töltenek Nagyváradon egy, a programban résztvevő szálláshelyen, több kedvezményben is részesülhetnek. A turistáknak szóló kedvezmények között szerepel a Bihar Megyei Műemlékvédő Egyesület által kezelt turistalátványosságokba való ingyenes belépés (a városháza tornya, a Darvas–La Roche-ház, a szabadkőművesség múzeuma, a neológ zsinagóga, a Zsidó Történeti Múzeum), ingyenes belépés a Körösvidéki Múzeumba és a hozzá tartozó emlékmúzeumokba, 24 órás ingyenes utazás az OTL tömegközlekedési eszközein, továbbá kedvezményeket kapnak a partner-kávézókban és éttermekben. A programról bővebben a www.visitoradea.com honlapon lehet tájékozódni, ugyanitt érhető el az az alkalmazás, amellyel a turisták a kedvezményekkel élhetnek. Az idei Nagyvárad, szeretettel kampány február 1.–december 31. között tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában