Gyász

2024.01.04. 08:37

Gyászhírek, január 4.

Forrás: Illusztráció

Mélységes fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, tanárnő, SZURDÁS MÁRIA 75 éves korában, 2023.12.29-én, hősiesen viselt, súlyos betegség után békésen, csendesen elhunyt. Nagyváradi temetéséről később gondoskodunk.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett és tisztelt kollégánktól, SZURDÁS MÁRIA nyugalmazott tanárnőtől, akinek önzetlen szíve hosszú szenvedés után, 75 éves korában megszűnt dobogni. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A volt bihari munkatársak.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett édesanya, KORODI KATALIN elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. „Azért most megmarad a hit, a remény és a szeretet, e három közül pedig a legnagyobb a szeretet.” Szívünkben örökké élni fogsz! Nyugodj békében, drága lélek! Bánatos anyatársad, Jutka és apatársad, Sanyi.

*

Ma egy éve annak a szomorú napnak, hogy a szeretett édesanya és feleség, FRIED LUJZA (szül. BALOGH, Szalárd), örökre eltávozott. Emlékét őrizzük. Lánya, Noémi és férje, Zoltán.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagyapára, apósra, VARGA BÉLÁRA (született Érköbölkúton, de nagyváradi lakos volt). Ötvenhárom évnyi házasság után nagyon hirtelen elveszíteni a páromat nagyon nehéz volt. Már két éve, hogy január 1-én meghalt, és 4-én örök nyugalomra helyeztük a székelyhídi temetőben. Hiába telnek a hónapok, az évek, a fájdalom nem enyhül, és elfeledni soha nem tudunk. Emlékezik rá felesége, Adél, lányai, Adél és Tünde, vejei, Misi és Miki, unokája, Jani és unokamenye, Giuli, még élő testvére és annak családja, és már nem élő testvérének a családja, sógornője és sógora. Nyugodjál békében! A te szerető családod.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában