Gyász

2024.01.18. 08:16

Gyászhírek, január 18.

Fájó szívvel búcsúzunk a drága édesapától és nagytatától, ID. POMOR ZSIGMONDTÓL, aki életének 75. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Utolsó útjára pénteken, január 19-én kísérjük a Rulikowski temető városi ravatalozójából, 14 órakor. „Mondá neki Jézus: Én vagyok a feltámadás és az élet: aki hisz bennem, ha meghal is, él.” (János 11,25-26) Nyugodj békében! Gyászolják gyermekei, unokái és a rokonság.

*

Mély fájdalommal a szívünkben emlékezünk egyetlen gyermekünkre, SZATMÁRY CSABÁRA (élt 54 évet, Fugyivásárhely), aki 5 éve hagyott itt bennünket. „Egy hideg téli napon/ Véget ért az életed./ Bánatot ránk hagyva,/ elmentél.../ Mi már hozzád/ Csak a temetőbe mehetünk,/ Virágot is csak/ Sírodra vihetünk,/ De soha-soha/ El nem felejtünk.” Bánatos édesanyja, édesapja és fia, Tamás.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett osztálytársnőnktől, PUSZTAI IDÁTÓL (szül. NAGY IDA). Őszinte részvétünk osztálytársunknak, JANIKÁNAK és gyermekeiknek, BOGINAK és ZSOLTNAK. Emlékét szívünkben, míg élünk, őrizzük. Az 1974-ben, az Al. Moghioroş Líceumban végzett IV. A-sok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában