ROVE Klub

2024.01.05. 15:13

Adóváltozások az új évben

A ROVE Klub izgalmas témával várja ebben az évben is a vállalkozókat – első alkalommal az aktuális jövedelem- és adóváltozásokról fognak beszélgetni, mint szinte minden évben.

Adóügyi újdonságok tömkelegét hozza az új év, például kötelező lesz ez elektronikus számlázás, új adófizetési szabályok vonatkoznak majd a mikrovállalkozásokra, csökken a bevételi értékhatár az egyéni vállalkozók esetében és változnak az adóterhek is. Ezen intézkedésekről és hatásaikról kérdezik a szervezők a meghívottat, Fándly Mariust adószakértőt, a Bihar Megyei Adóhivatal aligazgatóját, majd a résztvevőknek is alkalmuk nyílik kérdezni, illetve egymással is beszélgetni az este második felében. A helyszín és az időpont: a váradi római katolikus püspöki palota alagsorában működő FIX Makerspace, január 12., péntek 19 óra. A helyek száma korlátozott, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött az esemény Facebook-oldalán megtalálható linken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában