Szilveszter

2023.12.30. 10:44

Tűzijátékkal búcsúztatják az óévet Nagyváradon

Forrás: Visit Oradea/Facebook

BN-összeállítás

A hagyományokhoz híven az óév utolsó napján ismét utcai szilveszteri mulatságot szervez a szórakozni vágyóknak a Visit Oradea Egyesület és a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal a városközpontban. Az újévköszöntő buli december 31-én 22 órakor veszi kezdetét és egészen 2024 január 1-jén 1 óráig tart. A Szent László-téren élő zenével készültek a szervezők, DJ Set és DJ Evga szolgáltatja majd a talpalávalót. Az utcai mulatság fénypontja idén is az éjfélkor kezdődő tűzijáték lesz, amelyet a Sebes-Körös partjáról, a Mihai Eminescu szobor környékéről fogják fellőni. 

A szabadtéri rendezvény miatt 23 és 1 óra között a városközpontot lezárják az autós forgalom előtt. A lezárás a következő utcaszakaszokra érvényes: a Szent László tér mellett lezárják a Kossuth (Independenței) utcát a Nagyvásártérrel (December 1. park) való kereszteződéséig, azok viszont, akik a Kossuth utcai mélygarázsban szeretnének parkolni autóikkal, behajthatnak. A mélygarázst ugyancsak a Kossuth utcán hagyhatják el, a Nagyvásártér irányába. Lezárják az autós forgalom előtt a Szent László hidat is a Körös (T. Vladimirescu) utca főtér fele vezető szakaszával, valamint a Bémer (Regele Ferdinand) teret – olvasható a polgármesteri hivatal közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában