OTL

2023.12.27. 17:09

Nem fognak járni a villamosok

Fotó: Alexandru Nițescu

ERDON-összeállítás

Két napig felfüggesztik a villamosközlekedést Nagyváradon a Szakszervezetek Művelődési Háza és a Ghillányi/Cantemir út között a Gojdu 1-es és Gojdu 2-es aluljáróknál végzett munkálatok miatt – tudatja közleményében a Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat (OTL). December 28-án, csütörtökön és december 29-én, pénteken nem közlekednek a 2R, 2N, 3R és a 3N számú villamosok. Az 1R, 1N, 4R és 4N, valamint a 2-es vonalon a munkaszüneti napoknak megfelelően járnak majd a szerelvények. A 2-es vonalon a villamosok a következő útvonalon haladnak 10 percenként: Őssi/Ioșia – egyetem – Váradszőllős/Nufărul – egyetem – Őssi.
Az említett időszakban a T3-as villamospótló buszok a következő útvonalon fognak közlekedni. A művelődési ház irányába: Váradszőllős – Lotus – Ghillányi úti postahivatal – Ştefan Zweig – Muntele Găina – Ghillányi út – Sextil Puşcariu – Horea 2 – Vitéz/Mihai Viteazul utca (ortodox zsinagóga) – Nagyvásártér/Piaţa 1 Decembrie – Reáliskola/Spiru Haret – Deák Ferenc/Aleea Emanuil Gojdu utca. Váradszőllős irányába: Deák Ferenc utca – Vitéz utca (ortodox zsinagóga) – Horea – Sextil Puşcariu – Ghillányi út – Lotus – Váradszőllős. A buszok 15 percenként közlekednek és az útvonalon megállnak minden OTL-megállóban. Az említett szakaszon december 30-án, szombaton indul újra a villamosforgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában