Képzés

2023.12.02. 10:33

Ingyenes tematikus képzések

Fotó: Alexandru Nițescu

Ingyenes képzésekre jelentkezhetnek a váradiak. A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal és a Nagyváradi Közterület-fenntartó Vállalattal (ADP) együttműködve három tematikus képzést szervez az érdeklődőknek a következő címekkel: Kis- és középvállalkozások menedzsmentje, Pénzügyi oktatás. Hatékony megtakarítás 2023-ban és Mesterséges intelligencia. Sebezhetőségek és kockázatok 2023-ban. A tárgyalt témák érdekesek, és a résztvevők személyes fejlődését szolgálják, növelhetik az elhelyezkedési esélyeket, fejleszthetik a készségeket, motiválhatják az egyéneket, és emellett hozzájárulhatnak a helyi gazdaság fellendítéséhez – áll a városháza közleményében. Minden tematikus képzésre négy, egyenként 20 fős csoport jelentkezhet. A jelentkezők csak egy képzésen vehetnek részt. A kurzusokat az alábbiak szerint tartják meg: a mesterséges intelligenciáról szóló képzéseket december 5-én (Romulus Guga utca, 16. szám - 2 csoport) és december 20-án (Strand sétány/Aleea Ștrandului, 13B szám – 2 csoport), a pénzügyi oktatásról szóló kurzusokat december 6-án (Gheorghe Dima, 5. szám – 1 csoport), december 8-án (Strand sétány/Aleea Ștrandului, 13B szám – 2 csoport) és december 18-án (Matei Basarab, 1. szám), végezetül a vállalkozások menedzsmentjéről szóló előadásokat december 7-én (Ceyrat, 1. szám – 1 csoport) és december 19-én (C. Coposu, 29A szám – 3 csoport) tartják meg.
További részletek és regisztráció a 0771-266-010-es telefonszámon, kapcsolattartó személy Ioana Muntiu. A képzéseket egy határon átnyúló projekt keretében valósítják meg. A projektről ezen az oldalon olvashatnak többet.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában