Támogatott tartalom

2023.11.09. 21:19

„Smoked Weekend @ Graf”, 2023. november 11–12-én

A Graf kulináris duettjei nem állnak meg! Ezúttal Maki Kukunesh, a bukaresti „Smokăreală” étterem alapítója tér vissza, hogy a nagyváradiaknak főzzön!

A hús füstölése több mint egy főzési eljárás, ez egy kulináris művészet, amely autentikus ízeket és felejthetetlen élményt hoz egyenesen a vendég tányérjára. A füstölt húsok a lassú sütés révén hihetetlenül zamatossá válnak, és olyan ínycsiklandó ízekkel rendelkeznek, amelyeknek nehéz ellenállni.

 

Az ínyencek szerint Texasban készítik a legjobb barbecue-t. A Smokăreală csapata elindult, hogy felfedje titkaikat, 2019 óta pedig művészetté emelték a füstölt húsok készítését. A marhaszegytől a sertésbordán át a csirkéig és a halig minden füstölőben készített étel a tűz, a fa és különösen a füst összetéveszthetetlen ízét kapja, mindezt gondosan szabályozva.

A hús sütésének hosszadalmas folyamata megköveteli a szakács állandó jelenlétét, aki biztosítja a fa pozícióját az égés során és a hús folyamatos hidratálását.

Különleges étlapunkon a következő ételek szerepelnek:

➢ Marhaszegy (Coleslaw saláta, savanyú uborka, savanyított hagyma, savanyított jalapeño)

➢ Flank Smokey steak (paradicsomsaláta joghurtos öntettel)

➢ Picanha Smokey steak (paradicsomsaláta joghurtos öntettel)

Úgy hisszük, meggyőztük Önt arról, hogy különleges lesz a hétvége! Várjuk a Graf – Poveste și Foc étteremben, Barbu Ștefănescu Delavrancea utca 3. szám!

 

Next@Graf: 2023. november 17–18–19-én „Pinsa Romana & Prosecco”, különleges meghívott Ciprian Zamfir, „a világ leghíresebb pizzakészítője”!

A Graf – Poveste și Foc étterem órarendje:

– hétfő–péntek: 17.00–23.00

– szombaton és vasárnap: 12.00–23.00

Ha naprakész szeretne maradni minden újdonsággal, amit Önnek tartogatunk, csak kattintson ide: https://www.facebook.com/restaurantgraf/ vagy https://www.instagram.com/graf_povestesifoc/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában