Mikulás

2023.11.27. 10:11

Programajánló: Várjuk együtt a Mikulást!

2022 Varjuk egyutt a mikulast

Sajtóanyag

Kedves gyerekek, szülők, nagyszülők! 2023. december 6-án és 7-én hosszas várakozás után megérkezik Nagyváradra a Mikulás! A lappföldi Mikulás elfogadta az Ovisuli Egyesület, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat nagyváradi szervezete és a Bihar megyei RMDSZ Nőszervezet meghívását, így két délután is együtt lehetünk vele. Érkezésének helyszíne mindkét napon a Fan Ice cukrászda, várható időpontja pedig 17 óra.
Mindkét Mikulás-délután ideje alatt kézműves foglalkozások is várják a gyermekeket. Szerdán, december 6-án 17 és 19 óra között a Szacsvay Imre Általános Iskola tanítónői (Simon Gabriella, Pozsár Melinda, Mihuț Tímea, Kovács Istók Andrea, Szilágyi Mária és Popa Szomorú Edina), míg csütörtökön, december 7-én a Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium (Kovács Ildikó, Orbán Rita, Veszprémi Emőke és Csató Tímea) tanítói különböző kreatív programokkal készülnek, Ludescher Gabriella vállalkozó jóvoltából pedig egy gyermek sem megy haza üres kézzel. A gyerekek és szüleik közös fényképet is készíthetnek a Mikulással.
December 7-én 18 órától a Mikulás-napi rajzverseny hivatalos díjátadójára is sor kerül. Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában