Advent

2023.11.21. 08:18

Kézműves foglalkozás Nagyvárad-Rogériuszon

Közlemény

Az ünnepet az teszi különlegessé, ha készülünk rá, várjuk! Idén kilencedik alkalommal hívunk és várunk kicsit és nagyot, hogy közösen készítsük el a család adventi koszorúját. Éppen ezért a nagyváradi RMDSZ dél-rogériuszi körzete közösen az Ovisuli Egyesülettel, a Diákokért Egyesülettel és a dél-rogériuszi RMDSZ Nőszervezettel, partnerségben a Nagyvárad-Rogériuszi Református Egyházközséggel adventi koszorú készítő délutánt szervez gyerekeknek, szülőknek, nagyszülőknek. November 28-án, kedden délután 17 órától az egyházközség gyülekezeti termében Perecz Simó Annamária, Vass Anna, Herlitska Ibolya és Semendi Mónika, a 11-es Általános Iskola tanítónői tartják a foglalkozást.

Az adventi koszorúk készítéséhez bizonyos mértékig biztosított az alapanyag, de arra kérjük az érdeklődőket, hogy hozzanak magukkal hozzávalókat, dekorációhoz terméseket, szalagokat, gyertyákat. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, hogy alkossuk meg közösen az ünnep fényét hordozó koszorút!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában