Gyász

2023.11.24. 08:02

Gyászhírek, november 25.

Fájó szívvel emlékezünk szeretett barátunkra, GOMBÁR ISTVÁN LÁSZLÓRA (PITYU) halálának második évfordulóján. Balázs, Móni, Feri.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, COSTA ILONÁRA (ICA, Szalárd) halálának 7. évfordulóján. „Hosszú útra mentél, mindenkitől távol,/ Csak mi tudjuk egyedül, mennyire hiányzol./ Csak az idő múlik, feledni nem lehet,/ Szívünkben örök fájdalom és szeretet.” Bánatos családja: férje, Gyuri, lánya, Tünde, veje, Florin, unokája, Ianis.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós és nagymama, NAGY JOLÁN (szül. KUPÁS) életének 82. évében csendben megpihent. Temetése ma, november 24-én 14 órakor a biharpüspöki kápolnából. Nyugodjon békében! Emléke legyen áldott! Búcsúzik tőle fia, Jenő, menye, Ildikó és unokája, Norbi.

*

„Tudjuk, hogy nem jöhet, mégis egyre várjuk,/ Enyhíti hiányát, ha álmainkban látjuk./ Az ész megérti, de a szív soha,/ Hogy egyszer majd mi is elmegyünk, ahol ő van, oda./ Az élet múlik, de akit szeretünk,/ Arra életünk végéig, könnyes szemmel emlékezünk.” Fél esztendő telt el azóta, mióta a szeretett édesanya, feleség, anyós, KISS ILONA (szül. CSUKA) visszaadta lelkét Teremtőjének! Szíve mély fájdalmával és végtelen szeretetével emlékezik meg róla férje, László, lánya, Edina és veje, Szabolcs.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, JAKAB MÁRIA (szül. VILIDÁR) elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Soha nem feledjük! A volt 4-es számú Vegyes Líceumban, 1960-ban végzett osztálytársai.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy JAKAB MÁRIA (szül. VILIDÁR) urnás temetése november 25-én, szombaton 12 órától lesz a Steinberger kápolnából. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk az egy éve elhunyt ÖZV. BORBÉLY IRÉNRE (szül. KALMÁR, Biharfélegyháza). „Minden mulandó ezen a világon,/ Mint a harmat a letört virágon./ Csak egy van, ami a sírig vezet,/ Szívünkben az örök emlékezet.” Fia, József és családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem a szeretett testvérre, ÖZV. BORBÉLY IRÉNRE (szül. KALMÁR, Biharfélegyháza), akit egy éve ragadott el a kegyetlen halál. „Hívták, hát elment, nem köszönt senkinek,/ Neki már nem fogja a kezét soha senki meg./ Könnyeim letörlöm, ha felnézek az égre,/ Gondolatban velem van a drága testvérem./ Üres lett minden, nagyon fáj hiánya,/ Nem feledjük őt, így nem élt hiába.” Szívemben örökké élni fog, nyugodjon békében! Örökké bánatos nővére és annak családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a drága jó édesapára, nagyapára, SZÉKELY LÁSZLÓRA, aki hat hónapja hagyott itt bennünket. Bánatos lánya, Éva és unokái.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában