GALÉRIA

2023.10.06. 12:59

Véget ért az őszi Nagyvárad Job Expo, több mint 1270 szabad munkahelyet kínáltak

A Nagyvárad Job Expót ma, október 6-án, 10 és 18 óra között tartották az Era Park kupolatermében.

Fotó: Alexandru Nițescu

Az állásbörze őszi kiadásán a 29 legnagyobb nagyváradi munkaadó vett részt, amelyek együttesen több mint 1270 munkahelyet kínáltak, így ez az egyik legfontosabb ilyen jellegű rendezvény.

A Nagyvárad Job Expo állásbörzén a következő cégek mutatták be állásajánlataikat: FinProm (35 állásajánlat), Celestica (6 szabad hely), Vernicolor (62 állásajánlat), Plastor (21 állás), Golde Oradea, Plexus Services RO (236 szabad hely), Connectronics România (38 munkahely), Sogefi Suspensions Eastern Europe (27 munkahely), Axe Group România, De’Longhi, Limtex (40 állás), Premagro (35 állás), Faist Mekatronic (16 hely), Rocomes (4 állás), Comau (18 munkahely), PGS Sofa&Co (42 szabad hely), MogaTech Energy (9 hely), ATP Motors (10 állás), Prohuman (260 szabad munkahely), Nidec (97 hely), Dito Group (54 állás), ClassFurn (23 hely), Frescoverde (9 hely), Madrugada (23 állás), H.Essers. (15 állásajánlat), Teknia Oradea (6 szabad hely), Remarkt Magazine (17 munkahely), Inova Internațional (4 állásajánlat) és Stihl.

A munkáltatókhoz csatlakozott a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, amely tájékoztatást nyújtott az oktatási intézményben folyó szakképzésekről.

A Nagyvárad Job Expo állásbörzét az Inform Media Press Kft. szervezte, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak, valamint a JobsOn.ro online toborzási felület kiadója. A JobsOn.ro munkaadóknak és állást keresőknek szól, magánszemélyek és cégek egyaránt ingyenesen regisztrálhatnak az oldalon, amely számos előnnyel jár a felhasználóknak: román és angol nyelvű önéletrajzok online kitöltése, ingyenes álláshirdetések feladása, előzetes interjúk szervezése. További részletekért kérjük, látogasson el a www.jobson.ro oldalra.

A Nagyvárad Job Expo intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában