Ünnepség

2023.10.18. 18:14

Köszöntötték az aranylakodalmasokat

Forrás: PMO

BN-összeállítás

Ismét ünnepséget szerveztek azoknak a nagyváradi pároknak, akik megélték együtt aranylakodalmukat. A polgármesteri hivtal közleménye beszámol arról, hogy október 18-án a városháza nagytermében fogadták és jutalmazták a 29 váradi házaspárt, akiknek virágcsokrot, oklevelet és 500 lej pénzjutalmat adtak. Az eseményen Antonia Nica alpolgármester mondott beszédet, kiemelve többek között, hogy: „Nem könnyű dolog a házasság. Kihívásokkal és nehéz pillanatokkal jár, de amit eddig megtanultam, hogy ketten minden könnyebb, minden szebb, és a házastársak közötti szeretet ad értelmet az életnek, és ez az alapja a legerősebb dolognak a földön, a családnak. Köszönjük, hogy minden nap megtanítanak minket arra, hogy mi a szeretet, a megértés és a tolerancia. Az Úr világítsa és vezesse lépteiket az életben, tartsa meg önöket egészségben és boldogságban szeretteikkel együtt!” – fogalmazott az alpolgármester.

A polgármesteri hivatal közleménye kiemeli, hogy az aranylakodalmasok köszöntése a 2008/68. számú helyi tanácsi határozat alapján történik, az évek során több mint 200 párt köszöntöttek. A közlemény emlékeztet arra is, hogy a 2005/867. számú helyi tanácsi határozat értelmében 1000 lejes jutalomban részesülnek a századik életévüket betöltött váradi polgárok. Az anyakönyvi hivatal továbbra is várja az aranylakodalmasok jelentkezését a városháza 12. termében. További információk a 0259/408-824 telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában