Job Expo

2023.09.14. 07:35

Több mint 40 munkahely a PGS Sofa&Co állásajánlatában

Nagyvárad legjelentősebb állásbörzéjét, a Nagyvárad Job Expót immár hetedik alkalommal szervezik meg október 6-án 10 és 18 óra között, az Era Shopping Park kupolája alatt.

Fotó:

BN-összeállítás

A rendezvényen 24 cég és egy szakképző iskola képviselői lesznek jelen, ajánlataikban több száz munkahely és szakképzési kurzus szerepel. A jelentkezők a következő cégeknél tehetik le önéletrajzukat: FinProm, Celestica, Vernicolor, Plastor, Golde Oradea, Plexus Services, Connectronics România, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Axe Group România, De’Longhi, Limtex, Premagro, Faist Mekatronic, Rocomes, Comau, PGS Sofa&Co, MogaTech Energy, ATP Motors, Prohuman, Nidec, Dito Group, ClassFurn, Frescoverde, Madrugada, valamint a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola.

A PGS Sofa&Co állásajánlatai

A 2023-as Nagyvárad Job Expón a PGS Sofa&Co 42 munkahelyet kínál. A kárpitozott bútorok gyártásával foglalkozó társaság mintegy 1000 alkalmazottat foglalkoztat négy romániai munkapontján (Nagyvárad, Bihar, Nagysármás és Szilágynagyfalu). A cég által ajánlott szabad munkahelyek a következők:

– PAL vágógép- és szivacsvágógép-kezelő – 5 hely (középfokú tanulmányok)

– villanyszerelő – egy hely (műszaki tanulmányok)

– junior projektmenedzser – egy hely (felsőfokú tanulmányok)

– minőségellenőr – 5 hely (középfokú tanulmányok)

– összeszerelő termelési operátorok – 30 hely (középfokú tanulmányok)

Romániában több mint 20 évi jelenlét alatt, a PGS folyamatosan befektetett a hozzáértési szint növelésébe és a termelési folyamatok fejlesztésébe, ezzel is előnyben részesítve a teljesítményt az üzleti élet minden területén. „Modern és folyamatosan fejlődő termékeinket a minőségi szabványok szem előtt tartásával tervezzük és gyártjuk, hogy megfeleljenek a fogyasztók igényeinek Európában és vásárlóinknak szerte a világon. A P3G csoport, amelynek tagjai vagyunk, előretekintő, így minden feltétel adva van ahhoz, hogy kreatívabbak, produktívabbak és innovatívabbak legyünk”, mondják a társaság képviselői.

 

Nagyvárad Job Expo – az év eseménye a Bihar megyei munkaerőpiacon

Az immár hetedik kiadáshoz érkezett Nagyvárad Job Expo évről évre jelentősebbé vált a részt vevő cégek és a felajánlott munkahelyek száma által. Minden alkalommal jelentkezők százai álltak meg a cégek standjainál, kértek felvilágosítást, vagy jelentkeztek a munkáltatók által keresett állásokra.

A 2023-as Nagyvárad Job Expóra való jelentkezési lista nyitott. Az állásajánlatukat benyújtani kívánó vállalatok részleteket kaphatnak a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen.

Az esemény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok, valamint a JobsOn.ro portál kiadója, az Inform Media Press Kft. A JobsOn.ro portál egy online toborzási platform, amely az álláskeresőknek és a munkaerőt kereső cégeknek egyaránt szól. Bárki ingyenesen regisztrálhat a JobsOn.ro-n, legyen az munkát kereső vagy kínáló. A jelentkezők online feltölthetik önéletrajzukat román vagy angol nyelven, a cégek pedig közvetlenül az adatbázisban kereshetnek olyan önéletrajzokat, amelyek megfelelnek az általuk keresett pozícióknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában