Támogatott tartalom

2023.09.08. 10:54

Nagyváradon az egészséges hallás ingyenes hallásvizsgálattal kezdődik az Audioluxnál

Úgy érzi, nem hall olyan jól, mint korábban? Észrevett-e a hallása miatt bekövetkezett változásokat, korlátokat az életében, esetleg szerettei jelzik hallásproblémáját, és arra biztatják, hogy forduljon szakemberhez személyre szabott megoldásért? Vagy esetleg szeretne megelőző hallásvizsgálatot saját magának vagy szeretteinek, gyermekeknek vagy felnőtteknek, ajánlás szerint?

Bármi is legyen a helyzet, jó tudni, hogy az Audiolux rendelőiben bárki részesülhet egy ingyenes, teljes, kötelezettség nélküli hallásvizsgálaton.

Ezen szolgáltatás kapcsán minden érdeklődőt az Audiolux rendelőjébe várunk, hogy 100 százalékban INGYENES, professzionális hallásvizsgálaton – hang- és vokális audiogramon – vegyenek részt.

Hogyan zajlik a hallásvizsgálat az Audiolux-rendelőkben?

Pontosan válaszoljunk minden kérdésre, amely ezzel kapcsolatban felmerülhet.

Hol található Audiolux Nagyváradon?

Az Audiolux nagyváradi rendelője a General Magheru sugárút 12. M szám alatt található, a Crișul Shopping Center közelében.

Időpont-egyeztetés szükséges?

Igen, az Audiolux rendelőjében a hallásvizsgálatot előjegyzés alapján végzik, azon egyszerű oknál fogva, hogy egyik páciensnek se kelljen várakoznia, és teljes kényelemben vehesse igénybe a kínált szolgáltatásokat.

A jelentkező milyen hamar kerül sorra?

Az időpont-egyeztetés a lehető legrövidebb időn belül, vagy az Ön kérésére történik, a rendelő időpont-beosztásától függően.

 

Az eredménytől függetlenül megkapjuk az audiogramot?

Természetesen, a hallásvizsgálatok elvégzése után minden beteg megkapja az orvoshoz elküldendő vagy megőrzendő audiogramot.

Mennyi ideig tart a konzultáció? 

A konzultáció és az audiometria körülbelül 45 percet vesz igénybe, a páciens együttműködésétől függően. Minden egyes páciensre elegendő időt szánunk, hogy alaposan el lehessen végezni az egyes vizsgálatokat.

Fájdalmas vagy kellemetlen a vizsgálat, van-e kockázata?

A hallásvizsgálat teljesen fájdalommentes, nem invazív és kockázatmentes.

Milyen eredmények születhetnek a vizsgálaton?

A hallásvizsgálat a következőket eredményezheti: normál hallást, hallásveszteség nélkül, illetve enyhe, közepes, súlyos vagy mély halláscsökkenést.

Mit tegyünk, ha normális a hallásunk?

Ha nincs halláskárosodás és a hallás egészséges, megfontolhatja a vizsgálat megismétlését kétévente, vagy bármikor, ha halláskárosodást észlel ebben az időszakban.

Milyen megoldásokat kereshetünk, ha az eredmény halláscsökkenés?

Ha a vizsgálat eredménye halláskárosodás, az Audiolux rendelőjében a páciens szakemberektől tájékozódhat a személyre szabott megoldásokról, pontosabban a kompatibilis hallókészülékekről a halláskárosodás ellensúlyozására. A szakemberek ajánlásai közvetlenül a páciens igényein alapulnak, nevezetesen a halláskárosodás mértékén, az anyagi lehetőségeken, a megjelenési preferenciákon (retro vagy modern, ill. a fülben vagy a fül mögött), a fül alakján stb. Minden igényt figyelembe veszünk, és részletesen bemutatjuk a páciens lehetőségeit.

A hallókészülékek beszerzését támogatja-e az egészségbiztosítási pénztár (CAS)?

Igen, az Audioluxnak bármely megyében van szerződése az egészségbiztosítóval. A dosszié CAS-hoz történő benyújtását követően 1203 RON összegű támogatási határozat érkezik.

A határozat a hallókészülék vásárlásának ellentételezési módját jelenti, és bármely, az egészségbiztosítóval szerződésben álló, hallókészüléket forgalmazó rendelőben alkalmazható.

Az Audiolux-rendelőkben a CAS döntése alapján ingyenes hallókészüléket vagy bármilyen választott hallókészüléket igénybe lehet venni a határozattal és különbözet ellenében.

Mi van akkor, ha valaki nem tudja megszokni a készüléket?

Kipróbálhatja a megvásárolandó hallókészüléket? Igen, az Audiolux 14 napos próbát kínál, szintén ingyenesen, kötelezettségek nélkül. Ezalatt a két hét alatt a rendelőbeli szakember elkötelezett támogatását élvezi, aki az egész próbaidőszakban a páciens mellett áll. A 14 napos időszak végén lehetősége van visszaküldeni vagy megtartani a kipróbált eszközt.

Lehetséges-e hallásvizsgálatot végezni felnőtteken és gyermekeken?

Igen, a jó hír az, hogy a szolgáltatások az 5. életévüket betöltött gyermekek és minden korosztály számára elérhetőek.

Kell-e küldőcédula a háziorvostól az ingyenes hallásvizsgálathoz?

Nem, az ingyenes szolgáltatásokat az Audiolux-rendelők kínálják egy kampány részeként, hogy felhívják a figyelmet az egészséges hallás fontosságára.

Ezért ha hallásproblémája van, többé nem kell a megoldást keresnie. Az Audiolux teljes körű hallásrehabilitációs szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére, teljesen az Ön igényeihez igazodva, és nagyon megfizethető áron, beleértve a 100 százalékban INGYENES szolgáltatásokat a CAS-on keresztül.

Időpont-egyeztetésért hívja a 0756-061-270-es telefonszámot.

További részletek a https://www.audiolux.ro oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában