Figyelem!

2023.09.18. 15:57

Megváltozik keddtől a 4-es villamos útvonala

Illusztráció

Fotó: Alexandru Nițescu

BN-összeállítás

A Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat (OTL) a napokban bevezette a 4N és a 4R villamosjáratokat, melyek Váradszőllős és Rogériusz között teremtenek összeköttetést. A két járat szeptember 19-től új útvonalon közlekedik: a 4N járat a váradszőllősi végmegállóból indul, a Ghillányi (Cantemir) úton letér a Pece-parton a Nagyváradi Egyetem irányába, majd az Aradi és a Vitéz/Decebal úton haladva jut el az Olaszi parkig és el egészen a Borsi úti végmegállóig, a vasúti felüljáró alatt. Innen visszafordulva az Olaszi park mellett letér a vasútállomás irányába, és a Fő (Republicii) utcán, a Sztaroveszky (Magheru) úton megy tovább, majd a Szent László tér következik, innen az Aradi úton halad tovább, majd az új sportcsarnok és az állami egyetem mellett tér vissza a váradszőllősi végmegállóba.

A 4R járat szintén Váradszőllősről indul, a Pece-parton letér az állami egyetem és az új sportcsarnok irányába, majd az Aradi úton halad tovább egyenesen a Szent László tér felé, majd a Sztaroveszky úton és a Fő utcán halad a vasúti főpályaudvarig, onnan megy az Olaszi park és a Borsi úti végmegálló felé. Innen visszafordulva az Olaszi park mellett megy tovább a Vitéz/Decebal, illetve az Aradi úton, majd az új sportcsarnok és az állami egyetem mellett elhaladva tér rá a Ghilllányi (Cantemir) útra, ahonnan a váradszőllősi végmegállóba érkezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában