Helyi rendőrség

2023.09.06. 18:23

Lefülelték a szemetelőket

Forrás: PMO

A váradi helyi rendőrséget naponta értesítik arról, hogy háztartási vagy más típusú szemetet helyeznek el a város közterületein. Egy ilyen jellegű értesítés érkezett be augusztus 28-án is. A bejelentő elmondása szerint a Muntele Găina utcán helyeztek el hulladékot. A térfigyelő kamerák felvételei alapján a helyi rendőrök két kiskorút azonosítottak, akik hat zsák háztartási hulladékot és ruhát raktak ki az utcára. Azonosították és megbírságolták a két fiatalkorú szülőjét, P. P. D.-t is. Ugyanazon a helyen a közúti rendőrök segítségével sikerült azonosítani M. N. váradi lakost, aki autójával megállt a Mărăşeşti és Muntele Găina utcák kereszteződésében, és egy utcai szemetes mellé helyezett egy zsák háztartási hulladékot. A személyt 10.000 lejre büntették.

 

A váradi önkormányzat emlékezteti a lakosokat, hogy tilos bármilyen jellegű hulladékot közterületre vagy zöldövezetbe helyezni, illetve tilos kiönteni a szennyvizet, vegyszert vagy termelési hulladékot, olajterméket, egyéb káros anyagot, illetve tilos kidobni a műanyagot, papírt, palackot, állati ürüléket, háztartási és egyéb hulladékot a zöldövezetekbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában