Gyász

2023.09.01. 09:32

Gyászhírek, szeptember 1.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett apa, nagytata, após, ROZSÁLYI PÁL LAJOS (élt 82 évet, született Szentjobbon) örökre megpihent. Temetése ma, szeptember 1-én 15 órakor veszi kezdetét a biharpüspöki kápolnából. Szeretett családja.

*

Őszinte részvétünk a drága ROZSÁLYI családnak a szeretett édesapa, após, nagyapa, ROZSÁLYI PÁL LAJOS elhunyta miatt. A Veres család.

*

Mély fájdalommal emlékezünk drága édesanyámra, EGYEDI MARGITRA (szül. PETŐ MARGIT), akinek jóságos szíve 4 éve megszűnt dobogni. „Nem tekint rám aggódó szemed, marad a csend. Mindent köszönök neked!” Nyugodj békében, angyalok őrizzék örök álmodat! Leánya, Marika.
*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, apára, nagyapára, dédnagyapára és apósra, POPOVICS PÉTERRE, aki ma 4 éve, hogy itt hagyott minket. „Érezzük, hogy itt vagy még, s mégis már távol, Mi tudjuk, érezzük, mennyire hiányzol. Ahova mentél, nincs többé visszaút, Ott örök az álom és végtelen az út. Emléked, mit itt hagytál nekünk, Örökké szívünkben őrizzük, Soha nem feledünk.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem drága jó férjemre, JÓNÁS MIHÁLYRA halálának 6. évfordulóján. „A múltba visszanézve valami fáj, Valakit keresek, aki nincs már. Bennem él egy arc, egy végtelen szeretet, Amit tőlem senki el nem vehet.” Nyugodj békében! Örökké bánatos feleséged, Marika.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában