Tanévkezdés

2023.09.12. 19:46

Becsengettek a Bonitas diákjai számára is

A Bonitas Magyar Speciális Oktatási Központ szintén a hétfői napon tartotta meg tanévnyitó ünnepségét. A nagyváradi épület udvarán az izgatott diákokat és őket elkísérő szüleiket Oláh Andrea igazgató köszöntötte, illetve beszédet tartott még Böcskei László római katolikus püspök, Vinczéné Pálfi Judit református lelkész, Szabó Ervin plébános és Goman Diana Lavinia, aki a belügyminisztérium képviseletében volt jelen, és ennek üzenetét továbbította a gyerekek számára. „A tanévet hagyományos formában kezdjük, és csak remélni tudjuk, hogy a tanítás a tanév végéig a megszokott keretek között folyhat” – kezdte köszöntőjét az igazgató. 

„Elteltek a nyári vakáció gondtalan napjai, eljött a frissítő ősz, új erővel kezditek a tanévet. Tudom, már ti is nagyon vártátok az iskolát. Mától birtokba veszitek az osztálytermeket, ismét barátokra találtok, élményekkel gazdagon vágtok neki az új év kihívásainak” – szólt a gyerekekhez Oláh Andrea igazgató. A szülőket arra kérte, segítő barátokként tekintsenek az intézmény pedagógusaira, hiszen közös a cél, és közös az érzelem: a gyerekek szeretete. Köszönetet mondott a továbbiakban a pedagógusoknak, akikről elmondta, mindig nyitottan állnak az új kihívások elé, a gyerekek érdekeit folyamatosan szem előtt tartva, példamutatással nevelik a rájuk bízott gyerekeket. „Olyan lesz a jövő, amilyen a ma iskolája” – zárta gondolatait egy idézettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában