Job Expo

2023.09.08. 06:50

A Plastor cég munkatársakat toboroz a 2023-as őszi Nagyvárad Job Expón

Az ősz legfontosabb eseménye a munkaerő-toborzás területén minden bizonnyal a VII. alkalommal megtartandó Nagyvárad Job Expo állásbörze lesz.

ERDON-összeállítás

A rendezvény, melynek szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro és JobsOn.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press, október 6-án 10 és 18 óra között kerül sorra a nagyváradi Era Shopping Park kupolája alatt, intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).
A rendezvény hagyományai szerint a részt vevő cégek ezúttal is gazdag ajánlatokkal várják az állást keresőket. Nem kevesebb mint 21 cég és egy szakképzési iskola jelentette be részvételét a Nagyvárad Job Expo állásbörzén, ezek a következők: FinProm, Celestica, Vernicolor, Plastor, Golde Oradea, Plexus Services, Connectronics România, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Axe Group România, De’Longhi, Limtex, Premagro, Faist Mekatronic, Rocomes, Comau, PGS Sofa&Co, MogaTech Energy, ATP Motors, Prohuman, Nidec és Dito Group, valamint a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, amely képesítési kurzusokat kínál.

A Plastor huszonegy állásajánlattal lesz jelen

A Plastor Rt. története több mint egy évszázadra nyúlik vissza. Az 1914-ben alapított kis magánvállalkozást, amely csatokat és fésűket gyártott természetes anyagokból, a kommunista években államosították, és 1990-ig Románia legnagyobb játékgyártója volt.
1994-ben privatizálták, és jelenleg is teljes román tőkével rendelkezik. A Plastor Rt. az autóiparban, az elektronikai, az elektrotechnikai és az orvosi iparban, a sportfelszerelések terén tevékenykedik, valamint öntőformák tervezésével és gyártásával foglalkozik.
„Minden ügyfelünknek komplett megoldásokat kínálunk a műanyag-feldolgozás területén, a terméktervezés fejlesztésében való részvételtől a technológiák, öntőformák és eszközök tervezésén át a folyamatok beállításáig, a termékek ISO 9001, IATF 16949 és ISO 14001 környezetminőségi szabványok szerinti hitelesítéséig, további tevékenységi területünk alkatrészek, részegységek vagy késztermékek sorozatgyártása” – magyarázták a nagyváradi cég képviselői.
A Plastor Rt. teljes körű projektmenedzsmentet kínál a műanyag cikkek gyártása területén: fröccsöntő és extrudált-fújt formák tervezése műanyag termékekhez; technológiák és eszközök tervezése; fröccsöntőformák és extrudált-fújt üreges testek gyártása; különböző hőre lágyuló anyagokból készült alkatrészek befecskendezése vagy műanyag alkatrészek ultrahangos hegesztése.
A 2023-as Nagyvárad Job Expo állásbörzén a Plastor cég 21 munkahelyet kínál. Ezek közül az egyik tervező gépészmérnök, melyhez felsőfokú végzettség szükséges. A további felajánlott helyek középfokú végzettségűek számára a következők: 10 termelési operátor, három beállító műanyagfeldolgozó-géphez, egy targoncakezelői, két numerikus vezérlésű szerszámgépkezelői és négy szerszámvágó állás.
A Nagyvárad Job Expo állásbörzére további, munkavállalókat kereső cégek is jelentkezhetnek.
Információk a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában