Job Expo

2023.09.28. 08:36

A MogaTech Energy és Nidec cégek is rész vesznek a Nagyvárad Job Expón

A Bihar megyei álláskeresőket 2023. október 6-án, pénteken 10 és 18 óra között várják az Era Shopping Center kupolája alatt megtartandó Nagyvárad Job Expo állásbörzén, ahol 1021 munkahely közül válogathatnak.

Fotó:

BN-összeállítás

A részt vevő munkáltatók közül a MogaTech Energy és Nidec cégek összesen több mint 100 állást kínálnak.

MogaTech Energy – 2018-ban alapított, román tőkével működő kereskedelmi társaság

A társaság a következő szolgáltatásokat biztosítja: ipari elektromos berendezések tervezése és kivitelezése (csarnokok, kereskedelmi helyiségek stb.); automatizálások és a meglévő automatizálási rendszerek frissítése; elektromos panelek gyártása; fotovoltaikus rendszerek telepítése; videómegfigyelő rendszerek, betörésészlelő és figyelmeztető rendszerek, valamint beléptetőrendszerek tervezése, telepítése, módosítása vagy karbantartása; intelligens építési megoldások megvalósítása.

A MogaTech Energy ANRE-tanúsítvánnyal és IGPR-engedéllyel rendelkezik videómegfigyelő rendszerek, betörésjelző és figyelmeztető rendszerek, valamint beléptetőrendszerek tervezésével, telepítésével, módosításával vagy karbantartásával kapcsolatos munkák elvégzésére, valamint IGSU-engedélye van jelzőrendszerek és berendezések, riasztó- és tűzriasztó készülékek telepítésére és karbantartására. A cég továbbá AFM-tanúsítvánnyal, INSEMEX-GANEx engedéllyel (olyan műszaki berendezések telepítése, karbantartása és javítása, amelyek gázok, gőzök és/vagy éghető por által generált robbanásveszélyes környezetben működnek), valamint ISO9001:2015, ISO14001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezik.

„A MogaTech Energy csapatának megvan a szükséges képesítése és tapasztalata ezen a területen. Jelenlegi partnereink ajánlásával rendelkezünk, és minden elvégzett munkára garanciát vállalunk. Szenvedélyesen végezzük tevékenységünket. Hiszünk a technológiában és az általa kínált előnyökben minden vállalkozás számára” – hangsúlyozzák a cég képviselői.

A MogaTech Energy 9 állásajánlattal érkezik a Nagyvárad Job Expóra: junior tervező, villamosmérnök, építkezési villanyszerelő, fotovoltaikus rendszer telepítője, biztonságirendszer-technikus.

Az alkalmazottak a következő juttatásokban részesülnek: meghatározatlan időtartamra szóló munkaszerződés, vonzó bércsomag, étkezési jegyek, képzések, kiszállások esetén belső vagy külső napidíj, kockázati baleset-biztosítás, sportbérlet, hűségbónusz, szabadságnapok a Mogatech Energy Kft.-nél eltöltött munkaidő függvényében, csapatépítés.

 

A Nidec – piacvezető az elektromos motorok gyártásában – több mint 90 állásajánlattal vesz részt az állásbörzén

A Nidec a világ vezető villanymotor-gyártója, telephelyei világszerte megtalálhatók. A cég termékei alapvető megoldásokat nyújtanak a globális környezet megóvásához, és hozzájárulnak az emberek életszínvonalának javításához.

A vállalat egyik legnagyobb erőssége a csapata. A profi, lelkes és barátságos emberek befogadó és meleg légkört alkotnak, így az emberek szeretettel jönnek dolgozni.

 

„A Nidec nagyváradi vállalatánál a munkatársaink jólétére és fejlődésére összpontosítunk. Rendszeresen szervezünk belső rendezvényeket, önkéntes munkába kapcsolódunk be, különböző társadalmi ügyeket támogatunk, és csapatépítő tevékenységeket végzünk. Egységes közösség vagyunk, amely eltökélt a változásra”, mondják a Nidec képviselői.

A vállalat 97 munkahelyet kínál a Bihar megyeieknek, mind felsőfokú, mind középfokú végzettségűek számára. Az álláslehetőségek között szerepelnek: gépészeti tervezőmérnök, műszaki FEA-mérnök, kereskedelmi dolgozó, tesztoperátor, üzleti intelligencia-fejlesztő, kontroller, elektromechanikus, beszerző, termelési operátor stb.

 

Nagyvárad Job Expo: 28 munkáltató, egy szakképző iskola és több mint ezer állásajánlat

A Nagyvárad Job Expo őszi állásbörzén a következő vállalatok mutatják be állásajánlataikat: FinProm, Celestica, Vernicolor, Plastor, Golde Oradea, Plexus Services, Connectronics România, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Axe Group România, De’Longhi, Limtex, Premagro, Faist Mekatronic, Rocomes, Comau, PGS Sofa&Co, MogaTech Energy, ATP Motors, Prohuman, Nidec, Dito Group, ClassFurn, Frescoverde, Madrugada, H.Essers, Teknia Oradea, Remarkt Magazine, Inova Internațional, valamint a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola.

Az állásbörzét az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója. Ide tartozik a JobsOn.ro online toborzási felület is, amely munkaadóknak és állást keresőknek szól. Magánszemélyek és cégek egyaránt ingyenesen regisztrálhatnak a JobsOn.ro oldalon, amely számos előnnyel jár a felhasználóknak. Többek között értesítések lehetősége az új állásajánlatokkal kapcsolatban, illetve román és angol nyelvű önéletrajzok online kitöltése. A cégek a portálon található adatbázisban kereshetnek olyan jelölteket, akik megfelelnek a felkínált pozíciók követelményeinek.

A Nagyvárad Job Expo intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában