Állásbörze

2023.09.10. 19:30

A Comau Romania szakembereket keres a Nagyvárad Job Expón

A 13 országban 4000 alkalmazottat foglalkoztató Comau cég szakembereket keres a Nagyvárad Job Expón.

Fotó:

BN-összeállítás

A hetedik alkalommal megrendezendő Nagyvárad Job Expo állásbörze résztvevőinek listáján fontos nevek szerepelnek a bihari munkaadók köréből. Többek között a Comau Romania cég is jelen lesz az Inform Media Press által október 6-án, az Era Shopping Park kupolája alatt tartandó rendezvényen.

A nagyváradi Borsi úton üzemelő gyártó kínálatában 18 állás szerepel, ebből 12 felsőfokú végzettségű szakembereknek szól. Az elérhető pozíciók listája négy villanyszerelői és két lakatos állást tartalmaz, amelyekhez hozzáadódik:

– egy gyártómérnöki állás (szakmai tapasztalattal),

– tervezési ütemezői munkakör (logisztikai tervezési tapasztalattal, SAP, angol),

– 5 gépészmérnök-tervezői állás (szakirányú tanulmányokkal, gépészeti tervezési tapasztalattal),

– egy tervezőmérnöki pozíció (szakirányú tanulmányokkal, tervezői tapasztalattal),

– két folyamat/szimulációs mérnöki állás (szakirányú tanulmányokkal, az adott területen szerzett tapasztalattal),

– két offline robotprogramozási (OLP) mérnöki pozíció (szakirányú tanulmányokkal, az adott területen szerzett tapasztalattal).

 

A jelentkezőknek kínált előnyök közé tartozik: étkezési utalványok, szállítás biztosítása Nagyvárad területén, a teljes magán-egészségbiztosítási csomag, teljesítménybónusz, 7card előfizetés és a 8-tól 16.30-ig tartó munkaidő.

Comau – világelső, 50 éves tapasztalattal

Az ipari automatizálás területén világelsőként a Comau cég hibrid és hagyományos járművek gyártásához szükséges technológiák és rendszerek, ipari robotok teljes skálája, együttműködő és viselhető robotikai megoldások, autonóm járművek logisztikai területre, specifikus megmunkálóközpontok, valamint támogatási és karbantartási szolgáltatások területén tevékenykedik.

A Nagyváradon is jelen lévő cégnek a Borsi úton található a gyártócsarnoka; az 50 éves tapasztalattal rendelkező gyártó erőteljesen terjeszkedett a főbb ipari országokban, és 13 országban több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat. A több mint 50 forgalmazóból álló hálózatnak köszönhetően a Comau bármely méretű és bármely szektorból származó vállalatot segíthet céljai elérésében.

 

„Az innováció terén tett erőfeszítéseinknek és a piaci trendek folyamatos követésének köszönhetően ügyfeleink számára a legújabb szaktudást garantáljuk a villamosítás és a digitális átállás területén” – magyarázták a cég képviselői.

A Nagyvárad Job Expón 22 munkáltató és egy szakképző iskola lesz jelen

A Nagyvárad Job Expo állásbörze idei őszi rendezvényére október 6-án 10 és 18 óra között kerül sor az Era Shopping Park kupolája alatt, szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro és JobsOn.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press, intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Eddig 22 cég és egy szakképző iskola jelentette be részvételét az állásbörzén, ezek a következők: FinProm, Celestica, Vernicolor, Plastor, Golde Oradea, Plexus Services, Connectronics România, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Axe Group România, De’Longhi, Limtex, Premagro, Faist Mekatronic, Rocomes, Comau, PGS Sofa&Co, MogaTech Energy, ATP Motors, Prohuman, Nidec, Dito Group és ClassFurn, valamint a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola.

A már hagyományossá vált rendezvényre további, munkavállalókat kereső cégek is jelentkezhetnek.

Információk a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címre küldött kérés által kaphatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában