Hangverseny

2023.08.16. 14:24

Zongorakoncert Nagyváradon augusztus 20. alkalmából

Forrás: Facebook/Thurzó Zoltán - concert pianist, zongoraművész

Már több éve szervez hangversenyt Thurzó Zoltán nagyváradi zongoraművész augusztus 20. alkalmából. Ez idén sem lesz másként, sőt, ezúttal Kovács Péter ,,Kovax” is színpadra lép vele együtt. Az ünnepi hangversenyt ezúttal a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében tartják meg, és mint az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón elhangzott, a zeneiségen kívül nagy hangsúlyt fektetnek a fénytechnikára is. Ez a fellépés egyébként a Guinness Music Evenings – Bene Classics sorozatnak a második koncertje. Az eseményen különböző zenei világok fognak találkozni, a klasszikus és jazz zene a poppal fog keveredni. Kovács Péter nemcsak zongorázni fog, hanem énekelni is. 

A várhatóan 80–85 perces fellépés tehát augusztus 20-án, vasárnap lesz megtartva a PKE dísztermében, 18 órai kezdettel. Egy jegy ára 50 lej, mely a helyszínen megvásárolható, vagy előre foglalható Kócza Erikánál, telefonszám: 0742-901-902. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában