Felvétel

2023.08.17. 13:11

Virágtolvajt rögzített a térfigyelő kamera

Térfigyelő kamera rögzítette, ahogy egy idős nő több tő virágot szed ki és tesz el vászontáskáiba a nagyváradi görögkatolikus püspökség udvarán.

Forrás: Facebook/Eugen Ivuț/Képernyőfotó

ERDON-összeállítás

Csodaszép virágok díszítik a nagyváradi görögkatolikus püspökség udvarát, amelyet a járókelők előtt is megnyitottak, pont azért, hogy mindenki gyönyörködhessen a különleges kompozíciókban, színes virágokban. Viszont az elmúlt vasárnap egy idős nő nemcsak megcsodálta, hanem meg is gyérítette a virágládákban levő növényeket. A térfigyelő kamera felvételét Eugen Ivuț püspöki titkár tette közzé Facebook-oldalán. A felvételen látszik, ahogy a nő a virágládák és ágyások mellett sétál, és tövestől szedi ki a neki megtetsző virágokat, köztük szegfűket, muskátlikat, tölcsérjázminokat. „Talán valaki felismeri!” – áll a videó mellé írt üzenetben. Eugen Ivuț a Bihoreanulnak még elmondta, eddig még nem tettek feljelentést, különben is nem a virágok értékéről van szó, hanem maga a tett felháborító. Hozzátette, hogy van még egy felvétel, amit nem tettek közzé, ezen az látszik, hogy ugyanaz a személy több rózsát is letör.
Nem ez az első eset, hogy virágokat lopnak a görögkatolikus püspökség udvaráról: 2021-ben egy férfi jelent meg kora reggel egy nagyméretű zsákkal, amibe beletette a kitépett virágokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában