Közlemény

2023.08.21. 15:04

Újra liciten a parképítés

A nagyváradi önkormányzat újra meghirdette az Európa lakóparkban és a Grigore Moisil utcában kialakítandó parkok közbeszerzési eljárását.

Forrás: PMO

Már megjelent az ajánlattételi felhívás az integrált elektronikus közbeszerzési rendszerben (SICAP), írja közleményében a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal. Az ajánlatok benyújtási határideje 2023. szeptember 26., 15 óra. További információk a www.e-licitatie.ro honlapon, a felhívás kódja: CN1058658/20.08.2023, az egyedi regisztrációs kód pedig: 4230487/2023/5. A pályázat tárgya a műszaki és gazdasági dokumentáció elkészítése, a műszaki tervezés és a kivitelezés, illetve a garanciális időszak alatti karbantartási szolgáltatások nyújtása. Az első tender az Európa lakóparkban lévő Gábor József utcai zöldövezet kialakítására vonatkozik, ennek a beruházásnak a becsült költségvetése 5.094.067 lej áfa nélkül. Az Európa negyedben található telek 8342 négyzetméter, ebből 7420 négyzetméter lesz zöldterület, 714 négyzetmétert foglalnak el az ösvények, 240 négyzetméteren sportpályák lesznnek, illetve lesz egy 7 négyzetméteres játszótér is, amit rekortán burkolattal fednek majd. Ami pedig a Grigore Moisil és a Ion Irimescu utcai parkot illeti, ennek területe 3230 négyzetméter, ott jelenleg egy ideiglenes, de nem erre a célra kialakított parkolóövezet van. A telken nincsenek építmények, ellenben szabadon nő a gaz, áll a polgármesteri hivatal közleményében. A park létrehozásával nőni fog a terület vonzereje, hiszen rendezett zöldövezet, játszótér és több sportpálya is lesz ott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában