Figyelem!

2023.08.09. 17:53

Számos forgalmi változás lesz Nagyváradon

Egy sor forgalomkorlátozást hagyott jóvá augusztus 9-i ülésén a városi közlekedési és forgalmi bizottság.

Illusztráció

ERDON-összeállítás

A Dumexim építőipari vállalat kérésére augusztus 9. és szeptember 8. között forgalomkorlátozások lépnek életbe a Sánc (Griviței) utcán és a Kolozsvári úton a két említett utcát összekötő út felújítása miatt. Továbbá a bizottság jóváhagyta az augusztus 19–20. közötti forgalomkorlátozást is a Szent László téren, a burkolókövek javítása idejére. A Drumuri Bihor kérésére augusztus 11-én és 12-én este 20 és hajnali 5 óra között teljesen lezárják a Kossuth (Independenței) utcát és a Deák Ferenc (Aleea Emanuel Gojdu) utcát a Kossuth utca felújítási munkálatai miatt.
Ugyanakkor augusztus 16–23. között forgalomkorlátozás lép életbe a Zöldfa (V. Alecsandri) utca és a December 1. parknál levő kereszteződésnél a fűtési rendszer korszerűsítési munkálatai miatt. Továbbá szeptember 1-jén 20.30 és 23.30 óra között a Nagyváradi Állami Filharmónia kérésére korlátozzák majd az autósforgalmat a Bémer téren (P-ta Regele Ferdinand) és a környező utcákban egy szabadtéri szimfonikus koncert idejére. Az önkormányzat elnézést kér az okozott kellemetlenségekért, és köszöni a nagyváradi polgárok megértését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában