Bevetésen

2023.08.27. 17:13

Franciaországban segítenek a Bihar megyei tűzoltók

Több száz hektáron pusztít a tűzvész Dél-Franciaországban, itt nyújtanak segítséget továbbra is a Bihar Megyei Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség tűzoltói.

Forrás: ISU

Erdon-összeállítás

Az erdőtüzek oltására szakosodott Bihar megyei tűzoltók, másik 37 romániai bajtársukkal és francia kollégáikkal együtt a franciaországi Chanousse település melletti erdőtűz terjedésének megfékezésén, valamint a tűz lakott területre való átterjedésének megakadályozásán dolgoznak.

Forrás: ISU

Bihar megyéből három tűzoltó teljesít szolgálatot Franciaországban augusztus 16. óta (Váradról Popa Aron főtörzszászlós, Belényesből Dărăban Cristian törzszászlós, valamint Vaskohsziklásról Teaha Adrian törzszászlós), kiküldetésük augusztus 31-én fejeződik be.

Forrás:  ISU

Ezt a küldetést megelőzően augusztus 2–15. között másik nyolc Bihar megyei katonai tűzoltó (Cheregi Horia alezredes, Szilágyi Ferenc és Cuc Raul főtörzszászlósok, Bodogai Raul és Kovács István törzszászlósok, Dudaș Radu és Binșelan Dan zászlósok, valamint Malița Andrei törzsőrmester) segédkezett az erdőtüzek oltásában Franciaországban.

Forrás:  ISU

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában