Támogatás

2023.07.26. 08:29

Rendezvénysátort és áramfejlesztőt vásároltak a civilek a BGA jóvoltából

Munkájuk hatékonyabbá és eredményesebbé tétele érdekében eszközbeszerzésre került sor a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. (BGA) jóvoltából az Ecclesia Mater Alapítványnál és a Romániai Magyar Gazdák Egyesületénél. A támogatásnak köszönhetően mindkét szervezet újabb lépéseket tehet a céljaik eléréséhez – áll a két civil szervezet közleményében.

BN-összeállítás 

Az Ecclesia Mater Alapítvány egy modern rendezvénysátrat szerezhetett be. Az eszköz beszerzése hatalmas segítség az alapítvány számára, mivel így lehetősége lesz az eddigieknél is hatékonyabban és sokoldalúbban szervezni különböző rendezvényeket,  képzéseket és közösségi eseményeket. A rendezvénysátor alkalmas lesz olyan események lebonyolítására is, amelyeket korábban nehezebb körülmények között tudtak csak megvalósítani. Az alapítvány büszke arra, hogy a BGA támogatásával új lehetőségek nyílnak meg előttük, és az egész közösség számára még több értékes programot és szolgáltatást nyújthatnak. A Romániai Magyar Gazdák Egyesülete számára a BGA támogatása egy újabb mérföldkő a fejlődésük útján. Az egyesület számítógépet és generátort vásárolhatott, amelyek kulcsfontosságúak a munkájuk szempontjából. A számítógép lehetővé teszi az irodai munka hatékonyabb szervezését, az adatok gyorsabb feldolgozását és az egyesület munkatársainak hatékonyabb kommunikációját. Emellett a generátor a mezőgazdasági tevékenységeik során elengedhetetlen, mivel megoldást nyújt az áramkimaradások esetén. Ez különösen fontos a működő gépek és berendezések stabil működtetése szempontjából, amelyek elengedhetetlenek a hatékony mezőgazdasági termeléshez. Mindkét szervezet kiemelte a BGA támogatásának fontosságát és háláját az eszközbeszerzések lehetőségéért. A támogatás jelentősen hozzájárul az Ecclesia Mater Alapítvány és a Romániai Magyar Gazdák Egyesülete munkájának eredményességéhez és hatékonyságához. Az új eszközök lehetővé teszik, hogy mindkét szervezet tovább folytathassa kiemelkedő munkáját, és még több értéket teremtsen a közösségük számára – zárul a szervezetek közleménye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában