Beszámoló

2023.07.13. 08:03

Családi napot szerveztek Paptamásiban

Forrás: Facebook/Paptamási Református Egyházközség

Ciucur Losonczi Antonius

,,Az Úr gyarapítson és gazdagítson a szeretetben egymás iránt és mindenki iránt..." (1 Thesszalonika 3,12) mottóval a gyülekezet nagy családja, illetve az önzetlen és mindig tettre kész önkéntesek szervezésében a hetedik családi napot tartották vasárnap délután a Paptamási Református Egyházközségben. Pál László lelkipásztor arról számolt be lapunknak, hogy az istentisztelet igehirdetési szolgálatát Filep Attila, a Bihari Református Egyházmegye esperese látta el, illetve elkísérte őt a kisnyégerfalvi gyülekezet kórusa is. „Köszönettel és örömmel hallgattuk áldott szolgálataikat. Isten áldását kívántuk az esperes úr életére és a kórus további szolgálataira”, fogalmazott a tiszteletes. Hozzátette: lelkileg még gazdagította a gyülekezet életét egész héten át az Exodus északír ifjúsági csapat, a vendégeknek a népes gyereksereg között végzett áldozatos munkáját szeretettel megköszönték. 

Az igehirdetést követően a gazdagon megterített asztal várt mindenkit a gyülekezeti ház udvarán. A kinti verőfényes napsütésben a gyerekek a csúszdás ugrálóvárban önfeledten játszottak, s a kitűnően elkészített bográcsos vacsora mellé a családok bőséggel gondoskodtak süteményekről is, az egybegyűltek nagy örömére. „Köszönjük szépen a szülőknek és minden támogatónak, segítőnek a fárasztó, de örömteli háttérmunkát. Hálaadással és további könyörgéssel a szívünkben zártuk a családi napot”, hangsúlyozta Pál László.

Forrás: Facebook/Paptamási Református Egyházközség


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában