Koncertajánló

2023.06.20. 08:17

Utazás az operett és a musical világába Dancs Annamarival és Laki Péterrel

Utazásra hívnak minden érdeklődőt az operett és a musical világába Dancs Annamarival és Laki Péterrel a 11. Szent László Napok szervezői. Időpont: június 23., péntek, 18 óra. Helyszín: nagyváradi vár, Fejedelmi udvar.

Dancs Annamari a Budapesti Operettszínház vezető szólistája, nagysikerű darabok főszereplője. Kiemelkedő alakításai között van a Miss Saigon, az Ének az esőben, a Rebecca, a La Mancha lovagja, Jekyll és Hyde, valamint a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Lili bárónő primadonna- és szubrettszerepei. Színházi munkásságának elismeréseként Csillag-díjjal, Bársony Rózsi Emlékgyűrűvel, majd 2015-ben az Év Operettszínésze díjával tüntették ki.

A Szent László Napokon megtekinthető műsorában egyaránt felcsendül operett, musical, minden korosztály számára biztosítva a kikapcsolódást. Laki Péterrel, a Budapesti Operettszínház táncos-komikusával mindig jó hangulatot varázsolnak fellépéseik során. Műsorukban akrobatikus elemekkel színezett koreográfiákat is táncolnak, ezáltal még látványosabb a produkció.

A Szent László Napokról további részleteket megtalálhatnak a fesztivál honlapján (szentlaszlonapok.ro), illetve Facebook- és Instagram-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában