Frontálisan

2023.06.01. 09:48

Súlyos baleset történt Hegyközszáldobágy és Nagyvárad között

Forrás: Munteanu Alexandru - INFO TRAFIC BIHOR&ORADEA

Súlyosan megsérült két személy, köztük egy gyermek egy szerda esti közúti balesetben, ami Hegyközszáldobágy és Nagyvárad között történt. A balesetet 19.26 órakor jelentették be a 112-es segélyhívó számon – mondta el Alina Fărcuța rendőrségi szóvivő, hozzátéve, hogy a balesetben két gépjármű volt érintett, az egyiket egy 19 éves váradi fiatal vezette, a másikat pedig egy 45 éves hegyközpályi nő, mellette még egy hét éves kisfiú is ült az autóban. Az elsődleges információk szerint a 19 éves fiatal okozhatta a balesetet. Autójával Hegyközszáldobágy felől Nagyvárad felé haladt, de egy balra ívelő kanyarból kihajtva még ismeretlen körülmények miatt áttért a szembejövő sávba, ahol frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő fekete gépjárművel, ami az ütközés erejétől az út széli árokba sodródott. Az ütközés pillanatát egy térfigyelő kamera is rögzítette. 

Camelia Roșca, a Bihar megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy a hegyközpályi nőt ki kellett vágni a roncsok közül, a mentők a helyszínen ellátták az áldozatokat, ezt követően pedig kórházba szállították őket. A gyermek és édesanyja súlyosan megsérült, a fiatal sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett. Hadrian Borcea, a rohammentő szolgálat vezetője csütörtökön délelőtt elmondta, hogy a hét éves fiú súlyos fejsérüléseket szenvedett, állapota kritikus, továbbra is kómában van és lélegeztetésre szorul. Édesanyja alsó végtagtörést szenvedett, állapota stabil. A rendőrség tovább folytatja a nyomozást az ügyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában