Támogatás

2023.06.20. 08:39

Nyereményjáték a Szent László Napokon

Akárcsak a korábbi években, idén is trendi karkötőkkel készülnek a Szent László Napok szervezői, amelyek megváltásával a kulturális fesztivált lehet támogatni. Van zöld karkötő, amelynek megváltása 20 lej, illetve magenta, amelynek értéke 40 lej. A szervezők pedig az adományt értékes nyereményekkel hálálják meg.

A zöld színű támogatói karkötőt választók között egy páros belépőt sorsolnak ki a július 19–23. között zajló Campus Fesztiválra, a magenta karkötősök pedig a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. felajánlásával egy 2 fő részére 2 éjszakára szóló vouchert nyerhetnek a nyíregyházi Sóstói-erdő mélyén található Ózoon Hotelbe, bőséges büféreggelivel, illetve a tartózkodás időtartama alatt korlátlan állatparki belépéssel.

A támogatói karkötők megválthatók június 19–22. között a fesztivál eseményeinek helyszínén, június 23–25. között pedig a nagyváradi várban felállított információs pultnál. Karkötővásárlásra fel! 

Az idén június 19–25. között zajló Szent László Napokról további részleteket megtalálhatnak a fesztivál honlapján (szentlaszlonapok.ro), illetve Facebook- és Instagram oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában