Ajánló

2023.06.23. 12:00

Művészetterápia és street art a várban

Művészetterápia és street art: az önkifejezés útjai és a közös alkotás ereje – ezzel a címmel várják szabadtéri művészeti foglalkozásra a kisiskolás gyerekeket és szüleiket a Szent László Napokon. A WATCHTHIS.WORKS (Zöld Levente) x FECSEGŐ ECSETEK (Zöld Blanka) most kéz a kézben szerepel a fesztivál kavalkádjában. Az alkotók ezúttal közösen foglalkoztatják a gyerekeket és szüleiket az interaktív és fejlesztő művészet jegyében. A street art és művészetterápia ezennel összefonódik egy néhány órás tevékenység idejére. Az érdeklődők részeseivé válhatnak az alkotói folyamatoknak, így a műnek is, amely a foglalkozás végén mutatja meg teljességében önmagát. Az alkotópáros vállalkozásainak célja, hogy áthidalja a lélek és művészet között egyre növekvő távolságot. „Hiszünk abban, hogy a művészet segít az önkifejezésben, a fejlődésben, a hit növelésében és a változások jó irányba való elindításában” – vallják. Az érdeklődőknek pedig azt üzenik: „Csatlakozzatok, fedezzétek fel és éljétek meg az alkotás folyamatának csodáit!”. És azt javasolják, hogy mindenki vigyen magával olyan ruházatot, amelyet nem sajnál összefestékezni. 

Időpont: június 24., szombat, 17.30 óra. Helyszín: nagyváradi vár, Bethlen-bástya. A közös alkotás leleplezésére/felavatására vasárnap, június 25-én, 12 órakor kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában