Figyelem!

2023.06.26. 18:51

Meleg víz nélkül Várad több utcáján

Illusztráció

Az elsődleges fűtési hálózat egy részén meghibásodás történt, a javítási munkálatok miatt június 26-án, hétfőn délután 18 órakor megszakították a szolgáltatást a 404-es, 405-ös, 406-os és 407-es hőközponthoz tartozó utcákon, tudatja közleményében a Nagyváradi Hőszolgáltató Vállalat. A korlátozás a Sztaroveszky (General Gheorghe Magheru) sugárút, Péter (Petru Rareș) utca, Városliget (Andrei Mureșanu), Pál (Ion Heliade Rădulescu), I. C. Brătianu, Ștrandului, Bărăganului, Ritoók Zsigmond (George Enescu), Kálvária (Gheorghe Doja) és Csengery Antal (Barbu Ștefănescu Delavrancea), Vízvezeték (Olteniei), Măcinului és a Lakatos (General H. M. Berthelot) utcák lakóit érinti. A szolgáltatást várhatóan június 28-án, este 23 órakor adják vissza.

További információk a 0800-070-800 zöld telefonszámon vagy a TermoAlert applikáción a vállalat honlapján: www.termoficareoradea.ro.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában