Fesztivál

2023.06.21. 10:54

Levendulafesztivált szerveznek Kisszántón

Illusztráció

Forrás: Pixabay

A kisszántói Lavender Farm június 24–25-én, azaz ezen a hétvégén ismét megszervezi a Levendulafesztivált. A virágzó levendulaültetvény melletti fesztiválon az ételek, italok, fagylaltok és finom borok mellett természetesen levendulából készült kézműves termékek is lesznek. Fellép DJ Chris, a Naty Loves Monday, illetve bemutatkozik a Balance Fit sportegyesület. A levendulaültetvény szombaton és vasárnap 11–21 óra között tárt kapukkal várja az érdeklődőket, felnőtteknek a belépés 10 lej, gyermekeknek ingyenes. Bővebb információk a Lavender Farm Oradea Facebook-oldalon.
Vári Nagy Mónika, a Balance Fit sportegyesület vezetője a fesztivál keretében szeretettel vár mindenkit lélegezni, mozogni és töltődni június 24-én, szombaton reggel 10 órától, hogy „érezd jól magad a bőrödben és végezd könnyedén a napi teendőket ebben a felgyorsult világban. Ha tetszik ez az edzésforma, bodyart, akkor csatlakozhatsz te is a csapatunkhoz és rendszeresen tornázhatsz velünk. Fő az egyensúly. Hozz magaddal matracot vagy törölközőt és indulhat a befele utazás” – áll a Balance Fit eseményének leírásában. Bővebb információk erről az eseményről szintén a Facebookon (CARPE DIEM 15.) kaphatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában