Támogatott tartalom

2023.06.01. 10:16

Fun & Tiramisu a Graf étteremben – Felejthetetlen élmény az egész családnak

Meghívjuk Önt a Graf – Poveste și Foc étterembe, ahol június 1–5. között a gyerekeknek felejthetetlen élményben lesz részük a Fun & Tiramisu elnevezésű rendezvényen. Különleges vendégünk, Iulia június 1-jén ebéd és vacsora idején is jelen lesz az étteremben, és gondoskodik arról, hogy a kicsik minél jobban szórakozzanak.

Ebben az időszakban a Tiramisu menü 4 finom fogást kínál: Tiramisu al cannolo siciliano, Un fiore di tiramisu, Carpe diem és Bellezza verde. Meghívjuk Önt, hogy kóstolja meg ezeket a finomságokat, és élvezze egyedi ízeiket.

A finom menük mellett, június 1–4. között egy különleges meghívottunk lesz ebédre és vacsorára: Marius Neagu bűvész. Június 4-én, vasárnap délig jelen lesz az étteremben, és bemutatja a mágia világát. Akik rajonganak a trükkökért és az illúziókért, itt az ideje, hogy élvezzék elbűvölő műsorát.

 

A játszani vágyó gyerekeket június 2–4. között a Prietenii Veseliei csapata szórakoztatja majd játszóterünkön, pénteken és szombaton 12–15 és 18–20, vasárnap pedig 12–15 óra között. Így a kicsik szórakozhatnak és játszhatnak, míg a szülők pihenhetnek és élvezhetik a finom ételeket.
A Fun & Tiramisu rendezvényen mindenki a szórakozás és a kulináris élvezetek tökéletes kombinációját találja meg. Élvezze ezt az egyedülálló élményt, és teremtsen gyönyörű emlékeket családja és barátai körében. Erre az eseményre a foglalások száma korlátozott, ezért javasoljuk, hogy előre foglaljon, nehogy lemaradjon. Szeretettel várjuk a Restaurantul Graf - Poveste și Foc étteremben!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában